Post by ciaculdacourni on Feb 24, 2022 3:12:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Art of War 3: RTS kstratēģijas ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Art of War 3: RTS kstratēģijas IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daudz zelta ▞▞▞
▞▞▞ Art of War 3: RTS kstratēģijas 2022 version ▞▞▞
Lūdzu, palīdziet man, kāpēc es nevaru visu laiku atvērt spēli, kāpēc tā kavējas
Apmācība ir nepatīkami gara. Jēzus vienkārši ļāva cilvēkiem spēlēt spēli. Kurš kontroles ķēms dizainers uzskatīja, ka ir gudri izveidot spēli, kas liek nospiest pogas pirmajās 30 minūtēs, lai tikai sāktu? Mazā cilvēka komplekss, kas mazliet iedarbina, jāliek spēlētājiem darīt, kā tu saki!? Ziņas, puiši, jūs neesat tik gudri, mēs varam izdomāt spēli, neuzspiežot mums savu mazo pamācību.
Salauztas spēles, Booster ir bezjēdzīgs, lvl 5 Pretestība var pārspēt lvl 9 Confederate, tas ir es ar savu uguns spēku, kamēr Confederate ir tikai bruņas... Pretestība var masveida ražošanas vienības ātrāk, kamēr Confederate lēns kā bruņurupucis pat ar bosteri AI/PVP mačā. .. Pay2Win dēļ, kuru jūs izdarījāt, jūsu spēles kādu dienu lēnām izmirst, jūsu konkurenti Dienvidkorejā jau izstrādā tādas spēles kā StarCraft un C&C stilu, piemēram, PC Original, un mēs visi šeit gaidām izlaišanu... Jūs, puiši, nogalinat savas spēles.
Man patīk šī spēle, tā ir lieliska, un man patīk to spēlēt līdz 46. misijai un uz augšu, lai uzvarētu ir tik grūti, ka tas nemaz nav godīgi. Tas izraisa manas 4 zvaigznes
Diezgan daudz jāmaksā, lai laimētu prasmju karti, uzlabošanu, jaunināšanu, viņi saka, ka palielināšana nav nepieciešama, lai uzvarētu. Augsta ranga spēlētājs nepārtraukti veic zelta paaugstināšanu, jums nav nekādu iespēju
pēc atjaunināšanas var pat pievienoties jebkurai cīņai. atpaliek..
Beidziet prasīt atsauksmi.. tks ..bet laba spēle...
Man patīk spēle, bet šķiet, ka es to nesaprotu. Esmu nodarbojies ar PVP, un viņiem ir snaiperi un snaiperu torņi, un man nav ne jausmas, kā tos dabūt. Mani kājnieki sākumā nelīdzinās snaiperiem, un tas noteikti ir ietekmējis manu uzvaru. Viss pārējais ir pats par sevi saprotams.
Varētu būt jautra spēle, taču jums ir jāiegādājas tik daudz lietu, lai būtu iespēja laimēt. Pat ja jūs iztērēsiet naudu, būs pretinieks, kurš jau ir iztērējis simtiem vairāk nekā jūs, tāpēc jūsu izredzes uzvarēt cīņā ir niecīgas. Katrs mačs ir nelīdzsvarots. Pat nekad nesākas. Neatkarīgi no tā, cik prasmīgs jūs esat, ja spēlējat pret pretinieku, kurš ir tikpat prasmīgs, bet augstāks rangs, kuram jau esat zaudējis. Augstāks rangs = ātra uzbūve / spēcīgākas vienības.
Sveiki šīs spēles administratori, LVL 13 spēlētājs, es vienkārši cīnos ar viņa spēcīgajiem karaspēkiem, piemēram, āmurs nodara pusi veselības maniem armidoliem un viņa uzbrukumiem un viņa virsotnēm, un, lūdzu, izstrādātāji pazemina notikumus, piemēram, šo kurmju varoņi maksā naudu un veikalam ir lielas izmaksas zelts un šādi kredīti ir jāmaksā, lai uzvarētu spēlē un šajā spēlē
Man patīk šī spēle, un, kad spēlējat spēli, esat atkarīgs, es ļoti novērtēju, ka jums ir vienreiz jālejupielādē un jāspēlē. Tā ir moderna PvP RTS spēle, taču jums ir jāsavāc zelta kredīts. Šī ir lieta, kas man ļoti nepatīk, taču šī spēle ir izcila, lūdzu, spēlējiet vienreiz. Un vēl viena lieta, ko es aizmirsu pateikt, lūdzu, atjauniniet spēli un dodiet jaunus varoņus, piemēram, Cerberus.
Spēle ir jautra, bet man nepatīk, ka spēlē ir stimuls, es zinu, ka ir lietderīgi uzvarēt pretinieku, nepavadot stundas mačā, bet tas ir kaut kā p2w😕.
Ben 10 - Up To Speed არკადული ykf
Es iepriekš spēlēju art of war 2, un man tas patika. Man arī patīk viss šajā spēlē, taču ir viena lieta, tikai viena lieta, kas mani padara traku, kāpēc es nevaru spēlēt bezsaistē?
LIELISKĀ SPĒLE tā ir tik jauka un ļoti izklaidējoša. Es gribēju piešķirt 5 zvaigznes, bet 3 iemesls, kāpēc es to piešķīru, ir iesaldēšana, kad, kad es spēlēju, iesaldēšana turpina parādīties pat pvp, tas tik ļoti ietekmē manu spēli, lūdzu, labojiet.
Man patīk spēle, bet, spēlējot ar datiem, mans tālrunis aizver lietotni
Tā ir ļoti jauka RTS spēle, vai varat pievienot bezsaistes režīmu, lai spēlētu ar AI, vai pievienot kādu jaunu vienību
Varbūt es to atinstalēšu ... Tas vairs nav bezmaksas .. Tomēr ... Es to spēlēju kopš 2017 .
Man patīk spēlēt šo spēli. Es spēlēju šo spēli apmēram pirms mēneša un tik jauki. Šīs spēles grafika ir laba, bet nepietiekama. Ja jums patīk streagy spēles, šī spēle jums ir ideāla. Es iesaku jums visiem spēlēt šo spēli.
ļoti laba spēle. bet jūs varat pievienot vairāk komandpunktu un vairāk karaspēka, piemēram, pārvadātājus vai kaujas komandierus
Lūdzu, izlabojiet to. Pēc lietotņu atjaunināšanas radās kļūda, izveidojot savienojumu ar serveri
Sliktākais atjauninājums jebkad nelejupielādē administrācija noņemiet mūsu jauninājumus, par kuriem jau esam samaksājuši, tagad vēlaties, lai mēs atkal iegādātos tos pašus jauninājumus.
Pirmais rts, kas faktiski ir atskaņojams mobilajos tālruņos. Labi sabalansēts un lielisks viena spēlētāja režīms.
Nav godīga spēle. Atjauninājums: pēdējos 9 gadus esmu spēlējis aow3. Šī spēle toreiz bija vienkārša, un tā darbojās pat tālruņos ar Nokia tastatūru. Es ieguvu dažus krievu draugus, kuri bija moderatori. Man ir emocionāla pieķeršanās šai spēlei, bet tagad spēle ir negodīga. Jo vairāk jūs atjaunināsit savus ieročus, tankus, lidmašīnas, jo lielākas izredzes uzvarēt. Agrāk tam nebija nozīmes. Katrā pvp cīņā vienmēr bija jāsāk no nulles. Tagad esmu pieaudzis. Man ne vienmēr ir laiks atjaunināt lietas.
Nevar saņemt konteinerus, noklikšķinot
Tā ir laba spēle. C&C tuvākā spēle, ko atrodat. Man nepatīk jaunināšanas laiki. pārāk ilgi. Lai gan pastiprinājumi var mainīt spēli, es domāju, ka tam nevajadzētu būt. Spēlētājam jāpaļaujas uz taktiku, nevis tikai spēcīgām vienībām vai pastiprinājumiem, lai palīdzētu viņam uzvarēt. Nav tik skaidrs, kāda šobrīd ir komandu jēga. Būtu jauki, ja mēs varētu pārņemt jomas vai vienkārši izvēlēties kādu pusi un būt tā. Nevar izvēlēties kādu pusi un pēc tam būt citā komandā un cīnīties pret savu pusi.
Šī spēle ir patiešām lieliska, bet mana problēma ir tā, kā es varu iznīcināt savu pretinieku uzlidojumu, jo, kad es sāku spēli un es redzu savu pretinieku uzlidojumā, man ir jāpadod kauja, tāpēc pastāstiet man, vai ir kaut kas, kas man ir jādara. darīt to es nezinu
Man ļoti patīk šī spēle. Šī ir mana iecienītākā kara spēle, taču šoreiz atjauninājums pievieno varoni unite.kā iegūt heros unite?
Art of War 3:RTS strategy game ስልት ezfy
Es spēlēju šo spēli jau divus gadus. Tas degradējas gadu no gada. Katrs atjauninājums to pasliktina. Viņi cenšas saglabāt spēlētājus veterānus, kuri spēlē 5 gadus vai ilgāk, turpina maksāt un laimīgi. Tas noved pie nelīdzsvarotām un negodīgām izmaiņām spēļu mehānikā. Ieteikumu vairs nav. Esmu bijis bieži maksājošs klients ar vidēji 50-80 eiro mēnesī. ES nožēloju. Nedari to pašu kļūdu.
Man spēle ir laba, par ko esmu diezgan pārsteigts, jo nekad nebiju domājis, ka RTS spēli varētu spēlēt mobilajā tālrunī. Grafika ir laba, tomēr mērvienību mērogs man ir diezgan mazs. Es nezinu, vai mans ekrāns ir mazs. Es zinu, ka ir tālummaiņas funkcija, bet lieta ir tāda, ka mainās arī leņķa skats, kad es vēlos tikai vienkāršu tuvināšanu. Es zinu, ka šī ir diezgan maza sūdzība, bet, lūdzu, dodiet laiku, lai to apsvērtu.
Spēle ir ļoti izsmalcināta. Naida steigas spēles, kurās ļaudis to izmēģina agri ar milzīgu karaspēku. Spēle ir tik sasteigta, ka nevar pazaudēt ne pusi minūtes, visas darbības ir jāveic pareizi, ir nepieciešami nepārtraukti pastiprinājumi. Jauninājumi ir bezgalīgi, un jūs maksājat ārprātīgus USD par nelieliem jauninājumiem, jo vairāk jūs to darāt, jo tas kļūst dārgāks. Un tas ir bezgalīgs, jums būtu nepieciešami tūkstošiem reālu dolāru, lai uzlabotu visu.. Ir kāda komandiera prasmju karte, kas absolūti nekustas. Ikviena uzvaru attiecība būs 50 50, bet progress ir ok.
Pirmkārt, pēc visu ēku atbloķēšanas un pietiekamā daudzuma vienību, ar kurām cīnīties, atklājās, ka viena kauja var ilgt vairākas stundas. Diemžēl man nav laika tērēt nevienai cīņai. Otrkārt, ja jūs nopietni pievērsāties šai spēlei un paaugstināsit savu rangu, tad jums būs jāsaskaras ar spēlētājiem ar $ — tiem, kuri ir izstrādājuši visu, kas novedīs pie pilnīgi negodīgiem nosacījumiem, īpaši uz stratēģiju balstītas spēles dēļ! Ja laiks un negodīgie apstākļi jūs netraucē, izbaudiet!
Art of War 3: RTS Strategija Strateške igre ssnr
Man patīk spēlēt spēli un ļoti patīk koncepcija. Taču, spēlei progresējot, ir nepieciešams ilgāks laiks, lai izveidotu progresīvākas vienības, taču, lai iegūtu maksimālo zvaigžņu skaitu, tas bieži vien ir ierobežots. Tas aizņem daudz jautrības, un jums nekad nav īsti laika, lai izveidotu lielu bāzi.
Šī spēle ir lieliska. Pievienojiet vairāk režīmu, piemēram, 3 pret 3 4 pret 4, lai daudzi spēlētāji varētu spēlēt kopā vienā mačā kā komanda. Lūdzu, samaziniet cīņas laiku, tas var padarīt spēli interesantāku un ātrāku😀😀
Art of War 3:RTS strategy game ስልት ujjo
Šī ir labākā reāllaika stratēģijas spēle, ko jebkad esmu spēlējis. Tā ir mana pieredze
Tā ir laba spēle, izņemot to, ka ir jāmaksā, lai uzlabotu jaunināšanas ātrumu. Vai arī tas aizņem ilgu laiku. Lūdzu, izlabojiet arī AI režīmā, ja cits spēlētājs aiziet, dodiet mums kontroli pār aizbraucēju, lai mums joprojām būtu iespēja to uzvarēt. Grūti cīnīties, ja tev nav pietiekami daudz cp, lai cīnītos ar 2 armijām.
tas ir patiešām pārsteidzoši, un man tas tik ļoti patīk, ka es varētu būt atkarīgs. Patiešām lielisks RTS, kas konkurē ar vismodernākajām RTS spēlēm, kuras esmu spēlējis pat galddatoros. Taču, iespējams, man nāksies pamest šo spēli, jo es ļoti vēlējos bezsaistes režīmu, kurā jūs varat piekļūt tikai bezsaistes sadursmēm un vienkārši spēlēt, ja jums nav savienojuma, tāpat kā vecajiem galddatoriem RTS, taču viņiem tā nav. man sāp, ka varu apstāties.
Šī spēle ir šedevrs RTS jomā, diezgan līdzīgs C&C spēlei, cīņa ir ideāli līdzsvarota, katrai pusei ir savas priekšrocības un trūkumi, ir dažas lietas, ko es vēlētos redzēt nākotnē, piemēram, kājnieki pārvadāšana transportlīdzekļos, garnizona ēkās, iespēja nomest kājniekus ar bumbvedējiem, kā arī 1 sprauga starp ēkām ir jānoņem, ja vien tā nav pie durvīm, no kurām izplūst vienības, būtu forši redzēt vienības ierindas sistēmu. arī laukā.